Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Diario de una diseñadora
14 mai 2009

Personal / Personnel

Silvia, si ens deixes una adreça de e-mail, et podrem respondre.
Cristina, la recepta es:

150 ml d'aigua amb 225 gr de sucre, fem un almíbar (Bullint-la 10 min)
Faig un puré de maduixots: 1Kgr triturat amb el robot i pasat per un colador per treure les llavors.

Tot barrejat i al congelador una hora.
Després hi barrejo 300 ml de nata montada (quan ja está montada, i tiro el puré i torno a batre una mica més), i al congelador una altre vegada fins que es congeli.

I ja tenim berenar per els nens!


IMGP3405

Crème glacée aux fraises pour le gouter des enfants!

Publicité
Publicité
Commentaires
K
Té una pinta espectacular,i no sembla massa complicat!!!
E
Mmmmmmm! Mis chicos lo van a disfrutar un montón. Gracias por ser tan generosa y compartirlo.<br /> Buen fin de semana.
A
Anna que el fas amb la Thermomix ?
M
te una pinta deliciosa
C
bon appétit ma jolie!
Diario de una diseñadora
Publicité
Newsletter
Archives
Derniers commentaires
Diario de una diseñadora
Publicité